Onze werkwijze.In onze moderne wasserij hebben we de beschikking over een industriële, laagcentrifugerende wasmachine. Daarbij voldoen wij aan alle strenge milieuvoorschriften.

Uiteraard worden de dekens gewassen op de manier zoals is voorgeschreven. De juiste temperatuur, de lage centrifuge snelheid èn milieusparende top wasmiddelen met geurneutralisator, zorgen dat de deken door de wasbeurt niet te lijden heeft en als nieuw weer tevoorschijn komt!

Na het wassen worden de dekens aan de lucht gedroogd. Er komt in geen geval een droogtrommel aan te pas!
Dit zorgt ook weer voor het behoud van uw deken. Na het drogen worden, voor zover mogelijk, de resterende haren van de paardendeken verwijderd.

De gewassen, en eventueel gerepareerde, deken wordt netjes opgevouwen
in een plastic hoes. Op de plastic hoes staat de naam van de eigenaar zodat u altijd uw eigen deken weer terugkrijgt en we deze snel kunnen vinden.

Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop!


Milieu en onze wasmiddelen.

Wij hechten als natuur- en dierenliefhebbers niet alleen belang aan schone dekens, maar ook aan de wereld om ons heen.
De professionele wasmiddelen die wij gebruiken voldoen daarom aan tal van eisen en voorschriften zodat er geen zware milieubelasting uit voortkomt als wij uw dekens weer tip top in orde maken!
Frisse paardendekens.
Voor het welzijn van uw paard!
Contact opnemen

Dekenwasserij


Betrokken!Wij delen uw passie voor paarden. Daarom zien we graag dat uw paard er mooi verzorgd en gezond bij staat.

Met onze regionaal én landelijk bekende Paardendekenwasserij leveren wij heel graag een bijdrage aan uw prachtige hobby of werk in de paardensport.

Wij informeren u graag over de hygiëne en het enorme belang van paardendekens voor het welzijn van uw paard!

Bel ons gerust voor een oriënterend gesprek, stuur een mail vanaf de contactpagina of stuur me een bericht via Facebook.

Ook op Social Media

Onze Facebookpagina

"Wij bezuinigen nooit op kwaliteit en milieuvriendelijkheid van onze wasmiddelen omdat wij weten dat u frisse schone dekens wilt èn een goed gevoel voor een reële prijs!"


WYSIWYG Web Builder